BQ F1 KAMPIOEN!! - Be Quick 1887

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

BQ F1 KAMPIOEN!!

BQ F1 KAMPIOEN!!

VEV'67 JO9-1

0 - 1

Be Quick 1887 JO9-1

Competitie

Onder 9 zaterdag, JO9-1, Hoofdklasse 10

Datum

20 mei 2017 9:00

Accommodatie

Onbekend

Niet al te dik verliezen was minimaal vereist om kampioen te worden op de laatste dag. Dat moet lukken zou je denken. Het draaiboek was van te voren al klaar. Ouders en iedereen mee naar VEV '67 in Leek. Een mooie dag om kampioen te worden.

Strakke koppies, zenuwachtig, gespannen. Het moet toch maar wel even gebeuren. En dat ging niet vanzelf bleek. De stevige tegenwind in de eerste helft maakte het lastig om op het korte, ietwat versleten kunstgrasveld te voetballen. Wel kansen, maar de nauwkeurigheid ontbrak bij iedereen een beetje. Bij rust 0-0.

In de kleedkamer geen donderspeech, maar terug naar waar het om gaat: plezier maken, lekker voetballen en samen spelen! Jullie hebben al zo vaak goed gespeeld en goed getraind, dus ja, voetballen kunnen jullie wel.

Tweede helft ging stukken beter, meer kansen en meer druk op de goal van de tegenstander. En dan valt ie, de 0-1!!! Wat een fantastische ontlading, mooi om te zien (opluchting was ook groot bij de begeleiding en de ouders...).

Daarna champagne, taart, vuurwerk, een mooi kampioens T-shirt en de huldiging bij Be Quick. Een mooie dag. Een mooi team. Gefeliciteerd! Echte kampioenen! 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!