Informatie en aanmelden Minibouw - Be Quick 1887

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Informatie en aanmelden Minibouw

Informatie en aanmelden Minibouw

minibouw3.png

 

Ben jij tussen de 4 en 7 jaar en lijkt het jou leuk om twee keer per week voetbal-training te krijgen van gediplomeerde trainers en te spelen in het bekende Stadion De Esserberg? Wil jij jezelf ontwikkelen als voetbalspeler en als mens?

Op deze pagina vind je alle informatie over de minibouw van Be Quick 1887!

 

Wat biedt de minibouw ?

Bij Be Quick 1887 bieden we tweemaal per week trainingen aan, gegeven door enkel gediplomeerde trainers. Er is aandacht voor het verbeteren van de voetbalkwaliteiten, maar bovenal de ontwikkeling van het kind. Het leren met teleurstellingen omgaan, afspraken leren nakomen en het samenwerken zijn onze voornaamste leerdoelen. Dit wordt getraind in groepjes van maximaal tien kinderen.

De minibouw is de eerste stap naar de enige regionaal gecertificeerde voetbalopleiding van Groningen. Be Quick 1887 won in 2016 de award voor de beste voetbalopleiding van Nederland!

Hoe ziet het seizoen minibouw eruit binnen de Minibouw ?

Esserberg Mini's (4 & 5 jarigen) , onder-07 en onder-08. De categorieën onder-07 en onder-08 doen mee aan een door de KNVB georganiseerde competitie. Deze vinden op zaterdag plaats.

Trainingen

Woensdag 16:15 - 17:15 uur en vrijdag van 16.15 – 17.15 uur op Stadion De Esserberg. De vrijdagtraining is facultatief.

Verder…

Het seizoen start met een informatiebijeenkomst voor alle ouders binnen de Minibouw. Hier wordt alle informatie rondom het spelen in de Minibouw van Be Quick 1887 gedeeld. Ook staan er jaarlijks leuke (voetbal)activiteiten en toernooitjes op de planning. 

 

button_aanmelden.png

 

Bekijk onderstaand de introductievideo

Schermafbeelding_2021-06-16_om_10.49.24.png

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!