Stage voor school - Be Quick 1887

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Stage voor school

Stage voor school

Stage lopen bij Be Quick 1887

erkend_leerbedrijf.jpg

Stage in het voetbal bij Be Quick 1887

Volg jij een MBO, HBO of universitaire opleiding, heb je een onderzoeks- of stageplaats nodig en wil je dat het liefst in het voetbal doen? Stage lopen kan bij Be Quick 1887 Wij zijn geen voetbalvereniging waar het alleen om voetbal draait. 

Er zijn verschillende projecten waar jij als stagiair van grote waarde kan zijn. Denk aan maatschappelijke projecten, ondersteunen en doorontwikkeling van onze communicatie, het uitvoeren van onderzoek, ondersteuning op de bedrijfsvoering etc. Je draait mee in een topsportorganisatie gericht op talentontwikkeling, waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt. We kijken per stage of er goede begeleiding voor is. 

Stage MBO-opleidingen: 

Be Quick 1887 is al enkele jaren een erkend leerbedrijf (100023304). Zowel leden als niet-leden kunnen hier gebruik van maken. Voor een voetbalstage, passend bij je MBO opleiding, zijn verschillende mogelijkheden bij Be Quick 1887

 

1. Medewerker marketing en communicatie

2. Medewerker sport en recreatie

3. Sport- en bewegingsleider

4. Sportinstructie, training en coaching  

 

Neem voor meer informatie contact op met clubmanager Peter Koopman via peterkoopman@bequick1887.nl

 

HBO en WO-opleiding: stage en/of onderzoek op jouw niveau

Doe je een HBO of WO-opleiding en dien je stage te lopen of een onderzoek te doen? Ook dan is Be Quick 1887 een mooie plek voor jou. Je kan bij ons terecht voor verschillende stageplaatsen, voor zowel een voetbal stage als een wat algemenere stage. Elk jaar maken meerdere studenten hier gebruik van.

Denk hierbij aan het uitvoeren van een onderzoek voor je 3e of 4e HBO studiejaar of voor afronding van je bachelor of master aan de universiteit. Ook een kleiner onderzoek voor een specifiek vak is mogelijk en wordt regelmatig gedaan. Echt meedraaien in de organisatie als stage is ook mogelijk, een combinatie komt ook voor.  We kijken per stage of er goede begeleiding voor is. 


Interessante studierichtingen 

1. Communicatie & media (social media)

2. Marketing   

3. Sportmanagement

4. Fysiotherapie

5. ICT

6. Toegepaste psychologie

Neem voor meer informatie contact op met clubmanager Peter Koopman via peterkoopman@bequick1887.nlvrijwilligersplanner by vrijwilligerstekort.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!